without the censorship. WE ;>
a ja wam powiem ze wszystkie teletubisie mowia ze to ja mam racje...a jak powszechnie wiadomo wszyscy mylic sie nie moga owned
stały bywalec
hehe. ;DD ja też fize speprzyłam. ; ((. no i chemie musze poprawić. bo laske mam. ;/. i jutro spr tez jest.. masakra..;/ ale za to mamy trzy dni 'wolne' bo rekolekcjesą. ;DD
a z tymi spodniami.. to faktycznie zabłysnął ; D.
rozkręcam się
Nistesty nie boli nie. ale wiem co boli bardziej xDDD
A mozę przełozymy ta chemie co? xD bo ja nie mam zamiaru uczyć sie do końca kwietnie!! bosko!!!!!!!!!!!!!!!
Tak, naćpałam się i teraz mam jakieś odwały.
A mówili, nie jedz tyle cukru;P
naćpałaś sie cukrem??!! ffaaaaaajjnieeeeee.....też musze spróbować mi sie udalo tylko ketchupem...
i co .
chemi napialiśmy. ;]
byla az taka trudna?? .
oj chyba nie ? .
chyba
ku.de spieprzylam ten sprawdzian ;]
ale i tak nie ma to jak zablysnac na polskim ... 0/6 . ;0
o kurcze czy mi wychodzi 1 ? ;]
Mi sprawdzian z chemi poszedł tak w kit z polaka 5/6 (wkońcu coś pozytywnego)
już się bałem że mnie starsza wypatroszy po wywiadówce... było by nie najciekawiej gdybym spieprzył dzisiajsze sprawdziany
a tak może pocieszę się wolnym czasem w czwartek i piątek
JAKIM WOLNYM....NO JAKIM WOLNYm...ty bezbożniku...do kosciola...na rekolekcje...na spotkanie z Bogiem a nie
wolne jak ty tak wogole mogles pomyslec...uwazalem cie za przyklad dla dzieci...ale teraz jestes jak satanista....
zawiodlem sie na tobie ........yo bekaaaaa...
jescze tylko 2 dni i wooolne
rozkręcam się
Chemia- choć prosta- będzie jeden. Boze, oby nikt na wywiadówke u mnie nie szedł..
O ta, sposób w jaki oglądał epoke był zabawny!
yyyyyy.....czy mozecie mnie uswiadomic o zjawisku ogladania przez wisia epoki...bo mnie nie bylo xD